Om du har problem med att skicka e-post är det ett par saker du kan kontrollera.

1. Har du lagt till e-post adressen / kontot i kontrollpanelen?
2. Har du följt guiden att lägga till ett nytt e-post konto i ditt e-post program?
3. Har du aktiverat autentisering för utgående e-post i ditt e-post program?

Ett problem som blivit vanligt på den senaste tiden är att internet leverantörerna börjat spärra porten 25 som används till e-post sändning. Orsaken är att internet leverantörerna försöker hindra spammande. Om det är så finns det två sätt att gå vidare, antigen att byta till din internet leverantörs SMTP server alternativt att byta port i ditt mail program. Om du vill byta port skall du byta till port 587 som vi också accepterar för e-post sändning.