Vänligen Logga in eller Registrera

Hjälpcentral

Statistik för hemsidan

Vi erbjuder till samtliga webbpaket möjlighet att få statistik över användandet med hjälp av Awstat och senare även med Webalizer. Awstat och Webalizer är programvaror som läser av webbserverns (Apache) loggar och utifrån dessa generar stastik en gång per dygn.

För att aktivera Awstat på en domän hos oss, följ den här guiden.

1. Logga in till kontrollpanel med de uppgifter du fick i aktiverings mailet.
2. Nu skall du klicka på länken "Awstats statistics", (välj sedan domän du önskar installera på) och klicka till sist på "Install Awstats on this domain".
3. Gå till dindoman.com/awstats och ange ditt användarnamn till kontrollpanelen som användarnamn och lösenordet "default". Om ingen statistik syns vänta 24h så kommer statistiken att visas.

För att ändra inställningarna för Awstats skall du börja med att välja "Awstats statistics", (välja domän du vill ändra) och klicka på "Tune Awstats". Här kan du även ange ett annat lösenord och användarnamn.